AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

I u vanrednim okolnostima, ekipa emisije “Brak na neviđeno” trudi se da spoji samce koji do sada nisu imali sreće da pronađu pravu ljubav. Nova epizoda očekuje vas i ovog četvrtka od 22:30 časova na TV Pink, a voditeljka Milica Kon daće sve od sebe da pripreme za venčanje prođu u najboljem redu.

Ovonedeljna mlada je dvadesettrogodišnja Anđelka Tomić koja dolazi iz Valjeva. Anđelka se bavi grafičkim dizajnom i konobarisanjem. Nema brakove ni decu iza sebe, a nedavno je okončala dugogodišnju vezu. 

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelka je spremna da upozna svoju idealnu polovinu, ali Milici je otkrila da na jednu stvar nikako ne bi pristala.

Možda on očekuje da ti budeš domaćica – rekla je Milica, ali je Aneđelka bez razmišljanja odgovorila:
Neću, to može odmah da zaboravi.

Foto: TV Pink Printscreen

Psihološki tim emisije “Brak na neviđeno” je došao do zaključka da je savršen partner za Anđelku dvadesetpetogodišnji Stefan Miladinović iz Zemuna. Stefan se bavi automobilima i poseduje apartmane za izdavanje. Do sada se nije ženio, ali čini se da je sada spreman za ovaj korak.

Volim da vozim karting, volim da idem na pejntbol

Foto: TV Pink Printscreen

Lepoticu iz Valjeva i zgodnog frajera iz Zemuna emisija “Brak na neviđeno” pokušaće da ovog četvrtka spoji u bračnu zajednicu.

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Anđelka i Stefan jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Anđelka i Stefan konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 9. aprila od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'