AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda jedinstvenog šou programa "Brak na neviđeno" očekuje vas i ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink!

Glavni akteri ovonedeljne epizode su lepa Nišlijka i vickasti Beograđanin, koji do sada nisu imali sreće u ljubavi, te su odlučili da uz pomoć emisije "Brak na neviđeno" pokušaju da pronađu srodnu dušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje imaju brak iza sebe, ali i razloge zbog čega su odlučili da posle razvoda određeni vremenski period budu sami.

Došlo je do razvoda zbog njegove preljube - ispričala je ovonedeljna mlada, dok su raulozi za razvod njenog potencijalnog partnera nešto drugačiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Morali smo da se raziđemo, a najbitniji razlog za to je što nismo mogli da imamo dece - otkrio je mladoženja.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok su njih dvoje navodili razloge koji su ih doveli do razvoda, zadatak ekipe emisije "Brak na neviđeno" je da nađu dovoljno razloga da ih, posle mnogo godina samovanja, venčaju i spoje u srećnu zajednicu.

Tim stručnjaka i psihologa koji sarađuju sa emisijom "Brak na neviđeno", procenili su da su Nišlijka i Beograđanin potencijalno srodne duše, a da li će se među njima zaista roditi ljubav na prvi pogled, saznaće na samom venčanju, kada će imati samo pet minuta da odluče da li će izgovoriti sudbonosno "da".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Nakon dve nedelje, voditeljka Milica Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista idealni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Nišlijka i Beograđanin ostaviti godine samovanja iza sebe i zakoračiti u zajednički život, saznaćete u novoj epizodi šou programa za upoznavanje "Brak na neviđeno" u četvrtak 28. marta od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'