AKTUELNO

U nedelju 23. februara, gost “Žikine šarenice” biće glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji će najaviti izvođenje predstave “Kakva ti je žena, takav ti je život”, 17. marta u 20 časova u beogradskom centru “Sava”.

Gledaoci će imati priliku da u emisiji vide i kadrove iz ove predstave koja je osvojila region, a Maca će zajedno sa orkestrom izvesti pesmu “Volim, volim žene”.

O dosadi i monotoniji koje mogu da se jave u emotivnim vezama, govoriće psihoterapeut Marija Milenković.

Žikini i Anini sagovornici ove nedelje biće dr Suzana Paunović iz kancelarije za ljudska i manjinska prava, direktor “Novi Pazar put” Aleksandar Grobović, putar Mirsad Šehović i vozač Ivan Veljović.

Film posvećen bivšem jugoslovenskom gomlanu i fudbalskom treneru Dragau Panteliću, “Film o Panteliću”, prestaviće producent Oliver Paunović, a gost “Žikine šarenice” biće i direktorka JP “Službeni glasnik” Jelena Trivan.

Videćete prilog sa karnevala u Veneciji, a reporterka je posetila i Muzej čokolade koji je nedavno otvoren u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Muzički gosti u nedelju biće Danijel Đurić koji će sa sastavom “Balkubano” izvesti pesmu “Svadba velika”.

“Leksington” bend najaviće svoj koncert 8. marta u beogradskoj “Štark areni”, a u studiju će otpevati pesme “Poljubi me opet” i “Milo moje”.

Pobednik četvrte sezone “Pinkovih zvezdica” Ljuba Stanković otpevaće pesmu “Tajna”, dok će Dragi Domić izvesti numeru “Ona, ona vredi miliona”.

Ne propustite još jedno interesantno izdanje emisije “Žikina šarenica” u nedelju 23. februara, od 10 časova na kanalu TV Pink.

#najava

#žikina šarenica

'