AKTUELNO

Hit predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život" beogradska publika imaće priliku da gleda 17. marta Sava centru.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" već pet meseci uspešno se igra širom regiona. Ovu predstavu beogradska publika imaće priliku ponovo da gleda 17. marta, i to u Sava centru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je pet meseci i sedam dana kako je ova predstava ugledala svetlost dana. Premijerno je bila na sceni "Akademije 28" 10. oktobra i ona je za dva meseca postala apsolutni regionalni hit. Ja sam je u dva meseca odigrao u skoro svim eks-Ju gradovima, a do danas je pogledalo sigurno 100.000 ljudi - rekao je Dragan Marinković Maca i dodao:
17. marta u Sava centru igram i otišlo je dve trećine karata mesec dana pre, što je meni impozantno. Taj dan je meni i rođendan, pa dođite da zajedno proslavimo.

Predstava koju Marinković izvodi se bavi bračnim životom i problemima u jednom braku.

Brak kao institucija, kao pojava u našem društvu, brak je mrtvo slovo na papiru. Mislim da je veza ili jesmo, ili nismo. Možemo ga potpisati i ne moramo. Dovoljno je da smo zajedno, a ne samo da je ekonomska zajednica ono što nas drži zajedno. Pažnja, ljubav i razumevanje, i da se stvari ne smeju podrazumevati. Kad se stvari podrazumevaju, onda ne valja. Kao normalno je da ja njemu ovo, on meni ono, nije normalno. To znači da se neko bavi tobom. A to što se on konstantno bavi time, razmišlja šta ti prija, ne prija i te neke banalne stvari, to je onda to. Ljubav nije poker pa da odigramo na blef - rekao je Maca o partnerskom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je, takođe, angažovan i u drugim predstavama, a za publiku spremio je iznenađenje povodom Dana državnosti Republike Srbije - naime, za predstavu "Sunce tuđeg neba" koja se igra u nedelju 23.02. u Akademiji 28, sutra, 18. februara, karte će biti na popustu. Karte za ovu predstavu po sniženoj ceni možete kupiti sutra od 12 do 20 časova na blagajni Akademije 28.

Autor: J.V.

#Dragan Marinković Maca

#Predstava

'