AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Treći vikend u šestom mesecu naša televizija završava pobednički jer je Pink ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Kada govorimo o ukupnom broju gledalaca Pink je pored značajne prednosti u odnosu na sve emitere, znatno gledaniji i u posebnim grupama gledalaca.

Među ženskom, ali I populacijom od 18 do 49 godina naša televizija je daleko gledanija I od Javnog servisa Srbije, I svih drugih komercijalnih emitera. Kako smo prethodne nedelje poneli titulu najgledanije televizije, u subotu smo je krunisali, te je na listi 20 najgledanijih emisija na svim televizijama, čak 15 Pinkovih formata.

U petak i subotu verna Pinkova publika pratila je serije inostrane produkcije: „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Ljubav iz osvete“.

Foto: Promo.

Foto: RTV Pink/Promo

Informativna redakcija naše kuće u prethodna tri dana još jednom se dokazala kao najgledaniji infomativni program svih komercijalnih emitera. Kao centralna informativna emisija ubedljivo najgledaniji dnevnik svih komercijalnih emitera je upravo Pinkov. Ostali formati beleže fantastične rezultate: Poslednja vest u 4 vanredna termina, „Nacionalni dnevnik u 13h“, kao i „Sportske vesti“.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom vikenda Srbija se budila uz „Novo jutro“ sada već tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Politički talk show Verice Bradić, takođe je u samom vrhu gledanosti sa neverovatnim auditorijumom od približno 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Rijaliti Zadruga svakodnevno okuplja milionski auditorijum. U prilog tome govore i rezultati emitovanih emisija u vašem omiljenom rijalitiju. Milionski auditorijum pratio je specijalne emisije: „Zadruga-momačko i devojačko veče”, “Nominacije u vanrednom terminu”, “Izbacivanje”, “Pitanja novinara” kao i gotovo sva direktna uključenja u rijaliti show. Dnevni specijal “Zadruga svadba” oborio je sve rekorde gledanosti kao cetvrta najgledanija emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

Formati zabavne redakicje u nedelji iza nas na zvaničnim top listama nalaze se među najgledanijim emisijama u danu. Drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ pratilo je gotovo 1.200.000 gledalaca u diretktnom prenosu sezone ALL stars.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović, e-stock Ivan Dobričić, Pink.rs

Popodnevni talk show Sanje Marinković, sa udelom u gledanosti većim od 24%, našao se među šest nagledanjih emisija u danu. Subota je rezervisana i za reprizni termin emisije „Paparazzo lov“ koju je pratilo gotovo 22% audtirorijuma.

Foto: Pink

Foto: Promo.

Verna Pinkova publika ispratila je novi karavan emisije „Žikina Šarenica“ koji je ovog vikenda gostovao u Sopotu i Gornjoj Trepči. Nedelja popodne je sinonim za „Premijeru Vikend Specijal“ koji se našao među sedam najgledanijih emisija u danu dok je u svom terminu ubedljivo najgledaniji u odnosu na sve emitere. U kasnom večernjem terminu bili ste uz polufinale emsije „Pinkove zvezde“.

Foto: Pink.rs/Promo

Foto: Pink

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'