AKTUELNO

Očekujte neočekivano - svake srede u emisiji DNK od 22.45 na TV Pink

Obično se u emisiji DNK, koja je na programu TV Pink sredom od 22.45, rešavaju bračni problemi, ali ovog 17. aprila upoznajemo Valentinu koja je pozvala ekipu ove emisije kako bi posle 42 godine života saznala da li je Mihalj, čovek kojeg zove tata, njen biološki otac.

Foto: Promo

Pre dve godine maćeha Katica joj je nagovestila da veruje da ona nije Mihaljevo dete, i od tada Valentina gori od želje da sazna istinu. Imala je izuzetno teško detinjstvo, majka joj se ubila kada je imala samo četiri godine, a odrastanje uz baku, za koju nema lepe reči, baš kao ni njen sin Mihalj, nimalo nije bilo lako.

Sećam se da su bile svađe, uvek zbog babe, koja me je stalno tukla i uvek mi pričala da ja ne vredim ništa – priseća se Valentina teškog detinjstva, navodeći i razloge zbog kojih je njema majka izvršila samoubistvo.

Foto: Promo

Kao i svakom detetu, Valentini je bio potreban zagrljaj i topla reč, ali voditeljka Natalija Simović se u uverila da toga u njihovoj kući nema. Odsustvo pokazivanja emocija maćeha Katica navodi kao razlog što Valentina nikada nije dobila pravu očinsku ljubav.

Foto: Promo

Priču dodatno raspiruju seoski abrovi o njenoj majci, što potvrđuje i sam Mihalj, jer se uverio u ženino neverstvo, ali najveći problem leži u rečima njene babe – da je Valentinin biološki otac njen stric, Mihaljev rođeni brat.

Ovaj slučaj može da reši samo DNK analiza, a ono što ova emisija potvrđuje svake srede jeste - očekujte neočekivano!

Pink RS

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'