AKTUELNO

Očekujte neočekivano i ove srede od 22.45 u emisiji DNK na TV Pink

Teško je poverovati u životnu priču koja je pred gledaocima TV Pink u sredu, 10. aprila od 22.45 u emisiji DNK. Voditeljka Natalija Simović upoznaće nas sa Živadinom, koji je pozvao ekipu ove emisije kako bi saznao da li je biološki otac jedanaestoro dece koje ima iz dugogodišnjeg braku sa ženom koja je pre dve godine napustila njega i decu.

Foto: Promo

Živadin tvrdi da je prema glasinama koje su do njega stizale, njegova supruga imala 40 ljubavnika, ali da je on to shvatio tek kada je napustila porodicu.

Tek kada je pobegla, tada sam uzeo njen telefon i pogledao. Posle su mi javljali ljudi da su je videli kod kanala, pa kod groblja. Njen švaler kaže da je jedna ćerka njegova – tvrdi Živadin, koji za rastanak najviše krivi njenu tetku koja živi u kući pored, jer smatra da je ona sve vreme nagovarala da ga napusti.

Foto: Promo

Živadin je u šoku jer više ne zna koje je dete njegovo, a koje nije. Zbog toga je ekipa DNK odlučila da uradi najopsežniju DNK analizu do sada, za svu prisutnu decu. Rezultati će ga dodatno šokirati!

Pink RS

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'