AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo" i Dušanom Borkovićem, automobilistom.

O dugo očekivanom zakonu o poreklu imovine, kojim se uvodi provera nekretnina i pokretnosti od 2007. godine, ali i o mnogim drugim pitanjima, u temi Novog jutra razgovaramo sa liderom radikala, dr Vojislavom Šešeljom.

Pre 12 godina u porodilištu im je rečeno da im je sin umro. Pre nekoliko dana konačno su od patologa Opšte bolnice u Leskovcu dobili 33 kalupa tkiva sa obdukcije njihovog sina iz 2007. godine. Šta očekuju od DNK analize, reći će nam bračni par Irena i Dragan Ilić iz sela Donje Vranovce koji u našu emisiju dolaze sa Radišom Pavlovićem, predsednikom Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama".

Da li će protiv Zorana Marjanovića biti podignuta optužnica za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović ili će Zoran biti oslobođen optužnice, tema je o kojoj razgovaramo sa njegovim advokatima Stefanom Jokićem i Nikolom Dumnićem.

Pod reflektorima su nam glumci Bojana Djurašković i Marko Milošević sa kojima ćemo razgovarati o novoj predstavi Pan teatra koja nosi naziv Kolevka za sva vremena

O čemu će sve pričati sa ženama koje joj se sutra uveče priključe na ženskoj večeri koju organizuje u Delfi kafeu otkriće nam spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Šaku Polumentu koji će nam predstaviti svoj novi singl Baci me.

#Novo jutro

'