AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Predragom Jeremićem, urednikom portala Embargo i prof. dr Miroslavom Bjegovićem, dekanom Fakulteta za primenjenu bezbednost.

Šta se može očekivati od sutrašnjeg susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Kosova Hašima Tačija, da li nam iz Berlina stiže novi predlog za Kosovo, ali i ko trenutno drži fitilj koji bi mogao da potpali balkansko bure baruta, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa predsednikom Narodnog slobodarskog pokreta Miroslavom Parovićem, novinarom Zoranom Ostojićem, književnikom i rediteljem Dragoslavom Bokanom i predsednikom Gradskog odbora SPO-a Smederevo Mirkom Škrbićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako će biti okončan slučaj rektora Kragujevačkog Univerziteta koji je proteklih nedelja uzburako čitavu akademsku zajednicu Srbije, ali i srpsku javnost, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Muamerom Zukorlićem, predsednikom skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo i prof. dr Milovanom Stanišićem, predsednikom Univerziteta Singidunum.

Da li svedočenje male Jane može da oslobodi njenog oca od optužnice za ubistvo njene majke Jelene Marjanović, tema je o kojoj danas razgovaramo sa advokatima Zorana Marjanovića, Veljkom Delibašićem i Nikolom Dumnićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Milana Čučilovića sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj ulozi u seriji Šifra Despot.

Gosti rubrike Hit jutra biće članovi Tropiko benda koji će nam predstaviti svoju novu pesmu koja nosi naziv "Samo idi".

Sa nama će i ovog jutra biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih trikova.

#Novo jutro

'