AKTUELNO

Teolo turiskinje pronađeno j eu lokvi mkrvi na polju u indijskom gradu Goa u utorak ujutru.

Danijel Meklafin iz Liverpula brutalno je ubijena prilikom odmora na plaži Palolem.

Ona je posetila u ponedeljak uveče plažu Palolem, inače popularnu među turistima, kako bi učestvovala u tamošnjem prazniku, prenosi "Jutarnji list".

Istraga je pokrenuta nakon što je farmer prijavio policiji kako je pronašao telo šest kilometara dalje od plaže. Policija je u međuvremenu uhapsila osumnjičenog, meštanina koji je odranije poznat zbog krađa, a koji je priznao da je počinio zločin.

Vikat Bagat (24) policiji je kazao kako je mladu Britanku silovao, a potom joj unakazio lice pivskom flašom kako ne bi mogli da je identifikuju. Njeno telo bilo je puno modrica, a lice potpuno razbijeno.

Nekoliko sati nakon ubistva na internetu se pojavio stravičan snimak koji prikazuje poslednje trenutke života Danijel, dok je hodala ulicom u Goi. Na leđima je nosila veliki ruksak, a iza nje je koračao nepoznati muškarac. U jednom trenutku Danijel se osvrnula prema njemu. Nije poznato gde je tačno video snimljen.

- Vikat je devojku na skuteru dovezao u jedan restoran. Priznao je da ju je ubio, no sada pokušava druge da umiješa u zločin. Mi mu ne verujemo, ali istraga će pokazati. Mislimo da joj je uzeo odeću kako je niko ne bi prepoznao. Kako bi joj sakrio identitet pokušao je da joj uništiti lice flašom, jer su ga ljudi prethodno videli s Danijel - kazao je načelnik policije Utam Raut Desai.

Oko 200 meštana i stranaca okupilo se na ulicama Goe kako bi odali počast preminuloj devojci. Trenutno se čekaju rezultati obdukcije koji će otkriti je li žrtva zaista bila silovana pre nego što je ubijena. Lokalni mediji pišu kako je Danijel doputovala iz Arambola u nedelju i kako je u hotelu odsela s prijateljem.

#Engleska

#Silovanje

#Tragedija

#Ubistvo

'