AKTUELNO

Počeo je Kanski festival, jedna od najstarijih i najprestižnijih manifestacija u svetu kinematografije, a otvoren je premijerom filma "The Second Act". Crvenim tepihom prodefilovale su brojne slavne dame, pokazavši nam puno elegancije i raskoši, sa tek ponekim seksepilnim detaljem, kako i dolikuje festivalu ovog renomea.

Kanski festival večeras nam je pokazao da prefinjene, damske kreacije i dalje žive, a jedna od najbolje obučenih žena bila je legendarnda manekenka Hajdi Klum.

Lepa Nemica u Kanu se pojavila u neverovatno raskošnoj, upečatljivoj kreaciji sa potpisom libanskog dizajnera Saida Kobesija.

Foto: Tanjug AP/Vianney Le Caer

Ova toaleta sačinjena je od desetine metara najkvalitetnije svile u moćnoj, "bogatoj" tamnocrvenoj nijansi, a istakla je najbolje atributine na Hajdinoj izvajanoj figuri.

Haljina je sačinjena od korsetiranog gornjeg dela koji otkriva ramena i akcentuje bujne grudi slavne 50-godišnjakinje, ali prava magija kreće počev od struka nadole - balska, asimetrična suknja sa dugačkim šlepom i šlicem.

Odvažan, zavodljiv prorez po sredini nogu otkrio je savršeno oblikovane Hajdine noge u salonkama sa srebrnim štrasom. Kako ova toaleta sama po sebi ostavlja neverovatno snažan utisak, Klumova nije preterivala sa detaljima, pa ju je upotpunila samo visećim, lepim miđušama.

Foto: Tanjug AP/Scott Garfitt

Čini nam se da je atraktivna plavuša svakako napravila pogodak večeri. Šta vi kažete, dopada li vam se njen modni izbor?

Autor: N. Ž.