AKTUELNO

Iako u poslednje vreme nema velikih turbulencija u njenom životu, život Britni Spirs i dalje intrigira javnost, usled brojnih poslovnih i privatnih krahova.

Fanovima nekada najveće pop zvezde na svetu i dalje nije jasno šta se događa s njenom muzičkom karijerom, iako se pre četiri godine posle duže pauze vratila sa svojim studijskim albumom "Glory" - kako se šuška, ponovo razmišlja da digne ruke od svega.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

I dok javnost tapka u mestu, njen trinaestogodišnji sin Džejdan, kojeg je Britni dobila s bivšim suprugom, plesačem Kevinom Federlineom (41), najavljuje na Instagramu kako će otkriti šta se s njom događa i sve mamine tajne u zamenu za nove pratioce.

- Šta se točno događa s mojom majkom? Ispričaću vam celu priču o njoj kada me bude pratilo 5000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britni - poručio je on i dodao kako ne zna da li će pevačica snimati nove pesme, kao i da je primetio da ništa ne radi po tom pitanju otkako je završila koncertnu turneju.

Autor: D.T.

#Britni Spirs

'