AKTUELNO

Iako se vidno ugojila u poslednje vreme, fanovi tvrde da je i dalje jako seksepilna.

Na koncertu repera Džej Zija sve oči bile su uprte u Rijanu. Za ovu priliku Riri je izabrala jako usku haljinu koja joj je jedva zadržala obline, a preko haljine nosila je kožni mantil. Lepotica sa Barbadosa u poslednje vreme je nabacila neki kilogram, ali svi tvrde da je i dalje vrlo privlačna.

Inače, Rijana je u vezi sa arapskim milijarderom Hasanom nešto manje od godinu dana. Par se nedavno bacio u potragu zajedničkog stana u Londonu i Los Anđelesu. Pevačica je, otkrivaju njeni prijatelji, jako zaljubljena u arapskog biznismena te smatra da njihova veza ima budućnost.

- Dugo nije bila ovako srećna. Zbog novog početka, iza sebe je ostavila mnogo negativnih stvari i ljudi - rekli su bliski prijatelji.

Inače, Hasan Džamij je pre Rijane bio u vezi s Naomi Kembel, a u braku je bio s umetnicom Linom Lazar. Od nje se razveo pre nego što je upoznao slavnu pevačicu. Arapski milijarder poznat je po tome što svoj privatni život strogo skriva od javnosti, pa se sa Rijanom nalazi i druži samo na egzotičnim ostrvima.

Pink.rs

#Rijana | Rihanna

#pevačica

'