AKTUELNO

Postoje brojne aplikacije gde svajpujete da bi našli ljubav, hotel za letovanje ili jednostavno kako bi se zabavili. A da li ste probali da svajpujete za dobitak?

Na Meridianbet aplikaciji jedna od popularnijih igara je SWIPE. Pravila su jednostavna. Prvi red sadrži 6 jednocifrenih brojeva koji su nasumično odabrani i koje u svakom momentu može te da promenite u drugu nasumičnu kombinaciju. Drugi red su brojevi koje svajpom zavrtite. Cilj je da se brojevi u drugom redu poklope sa brojevima u prvom redu. Što se više brojeva poklapa, veći je dobitak. Ukoliko se svih 6 brojeva poklopi, vaš ulog se umnožava 1000 puta!

Nije bitno da li ste početnik ili iskusan „svajper“ sada vam se pruža šansa da postanete „SWIPE legenda“!

Meridianbet organizuje takmičenje u svajpovanju! Zadatak je jednostavan. Potrebno je da u nedelju dana budete igrač sa najviše svajpova i nagrada je vaša! Svake nedelje od 1. do 21. oktobra igrajte SWIPE igricu na Meridianbet aplikaciji i možete da osvojite nagrade ukoliko budete najbolji. Prva nagrada je 5000 dinara, igrač koji bude drugi na listi dobija 3000 dinara a trećeplasirani osvaja 1000 dinara.

Dok čekate autobus, kuvate ručak ili imate pauzu na poslu, zabavite se i svajpujte na Merdianbet aplikaciji. Što više svajpujete, veće su šanse za dobitak i na igrici i na SWIPE takmičenju.

Takmičenje traje 3 nedelje i to su tri šanse da pokažete da najbolje svajpujete jer svake nedelje, tri igrača sa najvećim brojem spinova na SWIPE igrici dobijaju novčane nagrade.

Na sajtu meridianbet.rs možete svakog dana da proverite kako stojite na tabeli i da spremite taktiku u pohodu na titulu legende SWIPE igrice.

Meridian će svakog ponedeljka na sajtu do 12:00 objaviti pobednika za tu nedelju.

Dakle, spremite svoje prste i krenite da svajpujete jer „Ko svajpuje – pobeđuje“

#Meridian

#Takmičenje

'