AKTUELNO

Članove žirija i Milana Kalinića takmičar je podsetio na Dženana.

Nemanja Nikolić ima 23 godine i dolazi iz Leskovca. On se stručnom žiriju predstavio pemsom ''Ni jedne usne se ne ljube same'' koju u originalu izvodi Džej.

Takmičar je dobio glas od Zorice, Dragane, Šabana i Dare.

Foto: Printscreen

- Kao da gledam Dženana Lončarevića - prokomentarisao je Milan kada se popeo na scenu.

- Nije bre, lepši je - rekla je Dara.

- Šta ti imaš protiv Dženana - zanimalo je Zoricu Brunclik koja je nedavno snimila pesmu sa Lončarevićem.

- Dženan je sjajan pevač divan kolega, ali on je lepši. Ja sada moram da pozdravim Dženana. Stvarno smo dobre kolege. Slažemo se. Izuzetan je pevač. Nije ništa strašno to što sam rekla da je ovaj dečko lepši - zaključila je Dara.

Foto: YouTube screenshot

- Meni se baš dopala ta topla boja. Bitno je da je bilo tačno, a sve drugo se da ispraviti. Boja prija ušima što me je u startu kupilo - rekla je Dragana.

- Čini mi se da si promukao i da zato zvuči kao da pevaš kroz nos. Imao si sreće da dobiješ četiri stolice - kazala je Zorica.

- Ima više tih detalja gde se meni to dopada, sve to što ti radiš. Ovo je Džejeva pesma, a ja sam tebe čuo kao da peva Aco Pejović - iskren je bio Šaban.

Druga numera za koju se odlučio takmičar bila je ''Mila moja'' koju u originalu izvodi ''Fantastic bend''. Stanje se promenilo, Zorica Brunclik spustila je svoju stolicu.

- Ja bih sada volela da mogu da ti kažem da je meni ovo bilo super, ali ništa mi nije bilo super. Falševi se daju oprostiti, dešava se i profesionalcima. Ali kada si stalno van intonacije, to jeste problem. Imaš i problem sa ispevavanjem i ukrasima. Za šta god da se uhvatim, imam zamerku. Uzmi časove pevanje i poradi na intonaciji - savetovala je Aleksandra takmičaru i dodala:

- Ovo me malo demorališe. Nadam se da će biti bolje.

Foto: YouTube screenshot

- Iskreno rečeno, četiri stolice su za rispekt i to je na korak do prolaza u drugi krug, zato sam se ja spustila. U drugoj si bio katastrofa. Skupi snage u baražu da dobro otpevaš - rekla je Zorica.

- Meni ovo sve malo pregrubo zvuči. Ti si predstavnik novog trenda koji postoji u muzici. Kao bendovi ''Leksington'', ''Tropiko'' i drugi. Bilo je padova i nije bilo savršeno, ali ti ipak imaš nešto što se u današnje vreme voli - zaključila je Dragana.

- Ne znam. Lepši si od Dženana, ali ne pevaš ni blizu kao Dženan. Za tri stolice jesi - kratka je bila Dara.

- Očigledno je da si ti moderan talas. Nemaš razloga da se sekiraš. Pevaš okej - rekao je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'