AKTUELNO

Već nakon prve izvedbe, takmičar je nasmejao članove žirija.

Drugi takmičar večeras u ''Pinkovim zvezdama'' bio je Nikola Kitić, koji dolazi iz Smedereva. Ima 24 godine, a stručnom žiriju predstavio se pesmom ''Kilo gore, kilo dole'', koju u originalu peva Mile Kitić.

On je nakon izvedbe ove numere, podigao je tri stolice. Zorica, Dragana i Dara su dale svoj glas.

- Sad smo savršene - našalila se Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Meni se dopalo. Toliko me ponela pesma, publika, ludnica. Nekako se sad osećam mršavo pored Dragane i Zorice - kazala je Dara.

Zorica je mrko pogledala koleginicu.

- Ja ovde ne učestvujem, opasno je po mene - dodala je Dragana.

Koleginice se su se lepo nasmejale, a potom rešile da komentarišu pevanje Nikole Kitića.

Foto: YouTube screenshot

- Uneo si atomsferu, pa ću se uozbiljiti u drugoj pesmi - rekla je Brunclikova, koja je otkrila da je takmičar završio akademiju.

- Završio akademiju i peva ''Kilo dole, kilo gore''. Vidiš ti to - zaključila je Dara, a potom izazvala gromoglasan smeh kod svojih kolega, ali i u publici.

Druga numera koju je pevao Nikola Kitić bila je ''Kosa crna, oko plavo'', koju je u originalu izvodio Luis.

Ni posle ove pesme takmičar nije uspeo da podigne Šaban Šaulića i Aleksandru Radović.

- Ti si izgleda došao izmučen nakon neke svirke, a treba da dođeš spreman da se svima nama to dopadne. Krajevi su uvek bili falš, katastrofalni. Ni jednog momenta da me nešto takne - rekao je Šaban.

- Gospodin Šaulić je sve rekao. Meni je iznenađujuće loše, pošto spominjete neku akademiju - iskrena je bila Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Treba da ide u baraž - kratka je bila Zorica.

- Dečko ima talenta, bilo je agresivnije nego što je trebalo. Imaš ti šanse, svakako, ne brini - poručila je Zorica takmičaru.

- Ja se neću izraziti akadmeski, ja ću se izraziti narodski. U ovoj pesmi izletali su ti neki pilići. Mi iz Vojvodine se tako izražavamo. Slažem se sa Zoricom da si sa baraž - rekla je Dara.

B. Radonić

#Dara Bubamara

#Nikola Kitić

#Pinkove zvezde

'