AKTUELNO

Mlada glumica priznala je da je lik koji tumači u seriji njena sušta suprotnost.

Prelepa, ali pohlepna Arzu osvojila je srca publike u Srbiji čim se pojavila u seriji "Elif". Iako u seriji izgleda okrutno, dvadesetšestogodišnja glumica Čemre Melis Činar privatno je veoma emotivna osoba.

Foto: Promo

S obzirom na to da u seriji glumi svoju suprotnost otelotovorenu u liku Arzu, Čemre je otkrila da li postoji sličnost sa njenim karakterom.

Za mene je nemoguće da se prepoznam u njoj. Odlučno sam protiv nasilja i nikad ne posmatram ljude s visine. Sledim svoj duhovni put i verujem u karmu. Mislim da bi ljudi trebalo da teže sreći - bez nastojanja da krive druge za ono što im se dešava. Ne treba da se kaju ni zbog čega što urade i nikada ne treba da izgube nadu. Arzu je sušta suprotnost svemu tome. Jedino što nas povezuje jeste činjenica da se ne predajemo. Ja sam postigla sve ono što su mi govorili da nikad neću moći. Ne plašim se poraza. Arzu je ista - rekla je lepa glumica.

Foto: Promo

Iako joj je ovo prvo pojavljivanje u seriji, turskoj publici je i te kako poznata kao pozorišna glumica i zaštitno lice mnogih brendova.

Foto: Promo

Čemre priznaje da joj popularnost prija, ali da nije mogla ni da sanja da će lik Arzu osvojiti gledaoce širom sveta i da se raduje svakom gostovanju i druženju sa fanovima van Turske.

Foto: Promo

Autor: M. Đurović

#Elif

#glumica

#Čemre Melis Činar

'