AKTUELNO

Čini se da je Afra, kao i lik koji tumači, spremna baš na sve zarad karijere.

Afra Saračoglu važi za jednu od najtraženijih mladih glumica u turskoj TV industriji, a publika u regionu upoznala ju je u seriji "Ćerke", koja se emituje svakog dana od 20 časova na TV Pink!

Dvadesetogodišnja Afra u seriji tumači jednu od glavnih uloga, Edže, devojke koja je, zajedno sa svojom majkom Fazilet, spremna na sve da postane bogata i slavna.

Čini se da je Afra, kao i lik koji tumači, spremna baš na sve zarad popularnosti, s obzirom na to da je postala poznata široj javnosti po aferi sa 25 godina starijim kolegom, Ozdžanom Denizom.

Afra i Ozdžan su se upoznali 2016. godine, kada je bila potpuno nepoznata i bolesno željna slave. Ozdžan joj je tada dodelio jednu od važnijih uloga u svom filmu "Druga šansa", što je Afri bilo i više nego dovoljno.

Producenti su je zapazili u filmu, ponude su počele da dolazile sa svih strana, snimila je još jedno ostvarenje za veliko platno, a odmah potom dobila je glavnu ulogu u seriji "Ćerke".

Foto: Instagram

Njeni roditelji nisu blagonaklono gledali na put koji je odabrala da bi se domogla toliko željenog uspeha. Iako su upoznali Ozdžana, nisu odobravali njihovu vezu, s obzirom na to da je od Afre stariji čak 25 godina. Deniz se pravdao govoreći da se prema Afri ponaša kao stariji brat, što je naglasio i u saopštenju koje je dostavio medijima kada su počeli da pišu o njegovoj vezi s četvrt veka mlađom zvezdom u usponu.

Foto: Instagram

Poznajem vas toliko da mogu da shvatim da se trudite da ugrozite moju ličnost baš sad, u nedelji kada je izašao film. Znam i to da većina vas zarađuje na nemoralan način. Primorali ste me da napišem ovaj tekst time što ste, u nedostatku informacija, objavili da sam u vezi sa devetnaestogodišnjakinjom, time što se trudite da me uništite, što ste dopustili da vaše reči pređu granicu i što ste kao istinu prikazali trač koji ste sami izmislili. To što ste sada, kad se polemiše o pedofiliji, objavili nešto tako nerazumno, ne mogu da vam oprostim. Afra Saračoglu je glumica koja je sa mnom potpisala ugovor i prema kojoj se ja ponašam kao brat - naveo je Deniz u obraćanju novinarima.

Naravno, malo ko je poverovao u ovu priču, a u prilog tome da je među njima postojalo nešto više od bratsko-sestrinske ljubavi govori činjenica da je Afra nakon veze s 25 godina starijim kolegom postala jedna od najtraženijih turskih glumica. Ako uzmemo u obzir da je Ozdžan jedan od najuticajnijih glumaca, nije teško sabrati dva i dva.

Foto: Instagram

Kako je Afra otelotvorila lik ambiciozne i beskrupulozne Edže, imate priliku da vidite u seriji "Ćerke", koja se emituje svakog dana od 20 časova na TV Pink, a sve o glumcima pročitajte u novom izdanju magazina "TV Novele", koji je u prodaji na kioscima.

Foto: Tv Novele

Autor: Pink.rs

#Afra Saračoglu | Afra Saraçoğlu

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#glumac

#glumica

#serija

#Ćerke | Fazilet Hanım ve Kızları

'