AKTUELNO

Nakon što je princeza od Velsa Kejt Midlton poslednjih nedelja punila novinske stupce zbog fotografija koje su objavljene, ovog petka je u javnost stigla tužna vest.

Princeza je u video izjavi potvrdila da joj je dijagnostikovan rak. Detalji nisu otkriveni, ali Kensingtonska palata je uverena da će se on potpuno oporaviti.

Princezina izjava je objasnila da kada je imala operaciju abdomena u januaru, nije bila svesna raka.

Inače, Kejt Midlton je rođena 1982. godine, a odrasla je u bogatoj porodici sa majkom Kerol, ocem Majklom i mlađom sestrom i bratom.

Njena majka Kerol je vlasnica višemilionske kompanije Party Pieces, koja se bavi prodajom dodataka i dekoracija za žurke, koju je pokrenula nakon što je napustila posao stjuardese.

Kao mlada devojka, Kejt je bila angažovana na nizu poslova, među kojima je prihvatila poziciju kupca aksesoara u lancu prodavnica odeće Jigsav, a onda je došlo do prekretnice u njenom životu: upoznala je svog budućeg muža, princa od Velsa, Vilijama, na univerzitetu.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

Činjenica da je par u vezi pojavila se u medijima još 2005. godine. Posle velike medijske buke i pretnji tužbama, dve godine kasnije pojavila se još jedna, kada je The Sun objavio da se par razišao nakon zajedničkog odmora u Švajcarskoj.

Iako su u leto 2007. tvrdili da su "samo dobri prijatelji", par je ponovo viđen nekoliko meseci kasnije i pisalo je da su obnovili svoju romansu. Verili su se u oktobru 2010. u Keniji, a venčali su se na raskošnoj ceremoniji 29. aprila 2011. u Vestminsterskoj palati, na dan koji je proglašen i državnim praznikom.

Kejt je 22. jula 2013. u Sent Meri u Londonu rodila sina Džordža, a dve godine kasnije, 2. maja, rodila je i ćerku Šarlot. Par je dobio svoje treće dete 23. aprila 2018. kada je Loius rođen.

Autor: pink.rs