AKTUELNO

Svetska javnost ne prestaje da se bavi dramom oko Kejt Midlton. Snimak nje i princa Vilijama koji su objavili američki i britanski tabloidi nije zaustavio spekulacije o njenom zdravlju i njihovom braku!

Vesna de Vinča, novinarka, tvrdi da na pomenutom snimku koji kruži internetom, pored princa Vilijam nije Kejt Vinslet.

Meni je malo sumnjivo sledeće, veliki je broj koincidencija koje se loše odražavaju na krunu. Od te montirane fotografije, za koju se spekuliše da li je ona uradila, pa do najnovijeg pojavljivanja za koje smatram da definitivno nije ona. To se tačno vidi. Jutros je veliki skandal nastao u bolnici gde se ona operisala. Neko je pokušavao da uđe u njihov tajni zdravstveni centar i vidi šta tu tačno piše u njenom zdravstvenom kartonu. Princeza od Velsa je zaista biser u ovoj porodici i nosila je svoju ulogu na neverovatno lep način. Očigledno kao i Dajana, svaki mozak ima stepen izdržljivosti, kada mora da pukne -rekla je de Vinča, pa se osvrnula i na navodnu prevaru princa Vilijama:

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna se zatim osvrnula na popularnost koju je kraljevska porodica dobila ovim skandalom, kao i na navodnu prevaru princa Vilijama.

Ono što se definitivno može utvrditi je vezano za istraživanje javnog mnjenja. Popularnost kraljevske porodice preko Kejt Midlton i ovog slučaja je neverovatno porasla. krajem 20. veka su pravili istraživanje 15 posto ljudi u britaniji je bilo za to da se ukine monarhija i da bude samo republika, a pre dve godine, čak 45 posto je bilo za to. Ako su hteli da podignu popularnost i značaj monarhije, ovo je veliki uspeh. Kada je lord Mauntbaten 1957. godine inicirao raspravu u javnom parlamentu o ulozi krune, govorio je o dosadnoj pojavi Elizabete druge. Onda je napravljena jedna grupa koja se zove "Put napred" u okviru same kraljevske krune, koja je imala cilj da ide jedan koran ispred javnosti -rekal je Vesna de Vinča i dodala:
Vilijam je krenuo putem svoga oca i prevare. 2019. godine je objavljeno da je on u vezi sa gospođom Sarom Rouz i to je otkrila cela porodica. Ta veza liči na odnos sa Kamilom, a kada se Dajana obratila Elizabeti drugoj za pomoć, ona se obratila Čarlsu, na šta joj je on rekao da ne želi da bude jedini princ od Velsa koji nije imao ljubavnicu -otkrila je da Vinča.

Foto: TV Pink Printscreen

Prof dr. Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strategijski menadžment, smatra da je zdravstveno stanje Kejt Midlton, za razliku od kralja Čarlsa, pod velom tajne.

Meni se čini da je ovo jedna mešavina nekakvih zaista zdravstvenih okolnosti. Rađena je anketa o vernosti i braku u Britaniji, u kojoj se ispostavilo da je preko 50 posto ispitanika neverno. Ovakvi natpisi mogu da služe za skretanje pažnje javnosti od nekih drugih problema i tema, ali zaista izaziva čitav niz otvorenih pitanja na koje kraljevska porodica zaista treba da odgovori da bi se te spekulacije smanjile. Dok su kod kralja čarlsa tačno rekli šta se dešavalo tokom operacije i kako se leči, kod Kejt je sve pod nekim velom tajne -rekla je Rabrenović.