AKTUELNO

Kejt Midlton trenutno je u "krhkom psihičkom i fizičkom stanju". Princeza od Velsa poslednjih dva meseca ne može da uzme trenutak predaha.

Kejt Midlton je neprestana tema na društvenim mrežama i u medijima. Nakon što je objavljena informacija da je princeza imala operaciju abdomena, nizale su se razne priče jer se dugo nije pojavila u javnosti.

Sve je počelo teorijama da je Kejt Midlton u komi, da bi se situacija dodatno zakomplikovala prvom objavljenom fotografijom princeze u automobilu koja je ulila dodatno nepoverenje kod korisnika društvenih mreža koji su tvrdili da to nije ona. Kao poslednja kap u čaši je nedavna fotografija sa decom za koju se tvrdi da je fotošopirana.

Zbog skandala s fotografijom Kejt Midlton se oseća jako loše izjavio je stručnjak za kraljevsku porodicu koja je pozvala javnost da je javnost "ostavi na miru", prenosi Daily Mail.

Foto: Tanjug AP/Aaron Chown

Britanska princeza u ponedeljak se na društvenim mrežama izvinila zbog "bilo kakve zabune" koju je izazvala fotošopirana fotografija koju je u nedelju objavila njena kancelarija u Kensingtonskoj palati. Nekoliko vodećih novinskih agencija, uključujući Rojters, povuklo je fotografiju nakon što je analiza pokazala da je došlo do manipulacije fotografije.

Dženi Bond misli da će Kejt Midtlon sada sigurno osećati veliki pritisak svaki put kad se bude pojavljivala u javnosti posle operacije.

Anđela Levin, još jedan analitičar, pohvalila je Kejt jer je zadržala dostojanstvo. Uprkos pozivima javnosti da se objavi originalna fotografija, na kojoj su Kejt i njena deca, Kensingtonska palata je objavila da to neće biti učinjeno.

"Ne treba ju maltretirati da objavi sve fotografije. Osećaće se baš jadno, upozorila je Bond govoreći za GB News. Dodala je 10. mart za Kejt Midlton bio užasan i da joj je sve pokvarila burna reakcija javnost.

"Zar želimo da maltretiramo ženu koja se oporavlja od vrlo ozbiljne operacije? Razmišljam o tome kako se ona oseća ovog jutra. Skroz jadno, verovatno. Očigledno joj je skandal pokvario sve. Nije izgledala baš srećno u automobilu s Vilijamom", rekla je Bond.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Anđela Levin smatra da bi ljudi treablo da budu ponosni jer Kejt Midlton nije okrivila nijednog člana osoblja i da je zadržala dostojanstvo i čast.

"Pristalice Harija i Megan treba da prestanu da govore da se njima tako nešto ne bi nikad desilo. Nečasno je likovati kada nekome nije dobro" dodaje.

Princ Vilijam napravio je fotografiju svoje nasmejane porodice posle čega ju je Kejt sredila pre objave na Instagramu u nedelju.

Priča se da su zaposleni Kensingtonske palate proveli nedelju dana u planiranju objave fotografije princeze s ciljem da stišaju zlokobna nagađanja o prirodi bolesti zbog koje se princeza mora da se oporavlja tri nedelje.

Umesto toga, sređena fotografija dodatno je rasplamsala nagađanja i podstakla širenja teorija zavere.

Slika je privukla ogromnu pažnju medija jer je to prva službena fotografija Kejt otkako je u bila podvrgnuta operaciji abdomena. Tada je navedeno da nije reč o karcinomu, ali nije rečeno o čemu se radi.

Autor: N. Ž.