AKTUELNO

Gvinet Paltrou poslednjih sedam godina vodi pravnu bitku s penzionisanim optičarom Terijem Sandersonom, koji tvrdi da se glumica zaletela u njega tokom skijanja, te da je zbog toga pretrpeo povrede.

Paltrou je prošlog petka svedočila na sudu, a video je postao viralan zbog nekoliko bizarnih trenutaka koji su se dogodili dok je odgovarala na pitanja advokata.


Kad su je upitali da li ju je nesreća "odvratila od uživanja u ostatku vrlo skupog odmora", njen odgovor je izazvao pometnju na društvenim mrežama.

"Pa, izgubila sam pola dana skijanja, da", odgovorila je i tako pokrenula lavinu komentara na Tviteru.

"Ovo je citat veka", napisala je jedna korisnica Tvitera, a druga dodala: "Nema šanse da je ovo stvarno suđenje."


"Zamislite, izgubila je pola dana skijanja", "Ovo suđenje je urnebesno! Hvala vam!" i "Nadam se da ćemo sada dobiti melem za lečenje skijaških nesreća", samo su neki od komentara.


Pažnju tviteraša izazvala je i izjava advokatice koja je Paltrou nazvala "malom, ali moćnom", a zatim se predomislila i rekla: "U stvari, niste tako mali", a ljudi se pitaju da li je reč o cirkusu ili suđenju.


"Ovo nije stvaran život, zar ne?" napisala je jedna tviterašica, a druga zaključila: "Advokatica želi da dobiju parnicu, ali i da Gvinet postane njena nova najbolja prijateljica."


Inače, Sanderson tvrdi da je u nesreći slomio četiri rebra i pretrpeo oštećenje mozga, te tuži Paltrou za više od 300.000 dolara nakon što je prvo od nje pokušao da dobije više od milion dolara.

Autor: