AKTUELNO

Ovo nije prvi put da naslednik slavnog para dobija skupocene poklone.

Najmlađi sin Viktorije (48) i Dejvida Bekama (47), proslavio je svoj 18. rođendan, nakon kog je otišao na svoje prvo legalno pivo u pab, te je tom prilikom i pokazao skupoceni poklon oko ruke.

Foto: Instagram.com/davidbekam

Mladi pevač, Kruz pokazao je sat marke "Roleks" od čistog zlata dok je pio svoje prvo legalno piće s ocem i starijim bratom Romeom (20) u jednom londonskom pabu.

Prepoznatljivi zlatni kaiš i plavi brojčanik sata ukazivali su da je njegov raskošan rođendanski poklon bio baš Roleks, i to model "Submariner Date" - dostupan na službenoj stranici luksuznog brenda za 40 hiljada dolara.

Ovo nije prvi put da je Kruz dobio sat poznatog švajcarskog brenda - tinejdžer je prethodno dobio srebrni, takođe "Submariner" na svoj 16. rođendan.

Muško druženje podelili su na društvenim mrežama, a onde je objavljen i slavljenički video koji su objavili njegovi roditelji.

S obzirom da Kruz gradi pevačku karijeru, na šta je posebno ponosna njegova majka, bivša članica pop grupe "Spice Girls", objavili su isečak s njim u muzičkom studiju uz dirljivu poruku.

- Volimo te i ponosni smo na tebe - poručila je Viktorija u opisu na Instagramu.

Autor: