AKTUELNO

Veoma retko viđamo Aleksandra Mitrovića kako nosi luksuzne satove, zapravo, ovo je tek drugi put za poslednjih 5 godina.

Fudbaleri Srbije su zbog Evropskog prvenstva proteklih mesec dana bili u žiži javnosti, te su njihovi odveni komadi bili čest predmet komentarisanja. Na njima su se mogli videti prestižni brendovi koji vrede čitavo bogatsvo, međutim, kada je u pitanju jedan od najboljih strelaca Reprezentacije Srbije, to nije bio slučaj.

Foto: Tanjug AP/Jon Super

Aleksandar Mitrović je neko ko se od početka karijere nije preterano isticao kada je u pitanju luksuz, kao što je to slučaj sa njegovim saigračima, ali, ekipa portala Pink.rs uspela je da primeti jedan detalj na srpskom fudbaleru, koji vredi nekoliko hiljada evra.

On je na odmoru sa suprugom Kristinom Mitar nosio prelepu Rolex Daytona-u ref. 116515 - roze zlato sa belim brojčanikom na Oysterflex kaišu.

Takođe, kao što možete videti na na drugoj fotografiji, njegova žena nosi prelep damski sat Patek Philippe Nautilus ref. 7118 proizveden takođe u roze zlatu sa teksturnim belo-krem brojčanikom.

U pitanju je referenca namenjena damama, manjih je dimenzija od muškog Nautilusa i ima drugačiji tip kazaljki.

Foto: Instagram.com/ mitrovic__kristina

Sat koji nosi njegova supruga vredi 80, dok Mitrovićev sat vredi 50 hiljada evra.

Autor: Dubravka Bošković