AKTUELNO

Svoj izgled tinejdž-zvezde zamenio je dosta muževnijim imidžom, a sve zbog uloge u turskoj hit seriji "Zavet".

Od večeras, svakog radnog dana od 20 časova, gledaoci TV Pink imaće priliku da gledaju seriju "Zavet", koja je već proglašena za najgledaniju tursku seriju svih vremena.

Foto: Promo

Sjajnu glumačku postavu predvode Selin Šekerči i Šukru Ozildiz, koji važe za trenutno najpopularnije mlade glumce u Turskoj.

Foto: Promo

Šukru, koji je zahvaljujući prvenstveno svom izgledu, stekao titulu seks-simbola, potpuno se transformisao za ulogu Sejita Zahira u seriji "Zavet".

Naime, ovaj glumac je imao izgled prave tinejdž-zvezde: izvajano telo i crna talasasta kosa bili su njegov zaštitni znak.

Međutim, za ulogu klesara Sejita u seriji "Zavet", Šukru se ošišao gotovo na ćelavo i preko noći dobio izgled pravog mačo muškarca, zbog čega ga mnogi u prvi mah nisu prepoznali.

Foto: Promo

Ipak, njegovima fanovima, a posebno devojkama koje ga obožavaju, ova promena nije nimalo zasmetala, šta više, postao je još popularniji, zbog muževnijeg izgleda.

U Šukruovom izgledu, ali i u njegovoj novoj ulozi u hit turskoj seriji "Zavet", imaćete priliku da uživate beć od večeras, u 20 časova, kada počinje sa emitovanjem na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#glumac

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'