AKTUELNO

Mladi glumac je veoma ozbiljno i temeljno pristupio pripremama za ulogu u hit turskoj seriji.

Jednu od najgledanijih turskih serija "Rat ruža" gledaoci u regionu gledaće od 21. juna svakog dana u 16 časova na TV Pink.

Osim neverovatne priče o intrigama, osveti, ljubavi i porodičnim vezama, popularnosti ove serije doprinela je i sjajna glumačka postava. Pored Damle Sonmez koja igra siromašnu ali ambicioznu Gulru Čelik, Džanan Erguder u ulozi kretorke i naslednice Gulfem Sipahi i Bariša Kiliča koji tumači Omera, publika će videti još jedno dobro poznato lice.

Foto: Promo

U pitanju je Serdžan Badur koga ste upoznali u ulozi Merta u seriji "Porodica mog oca" koja se emitovala na TV Pink. Posle odlično odigrane uloge u ovoj seriji, Serdžan je pokazao koliko je talentovan ulogom Gulfeminog brata, Džihana Sipahija, u seriji "Rat ruža".

Iako ima 27 godina, Serdžan je kroz ulogu Džihana pokazao neverovatan talenat i dobio odlične kritike. Džihan je mlađi Gulfemin brat, kog je kao mala pokušala da uguši jastukom. Od tada, Džihan ima hipoksiju, stanje smanjenog snabdevanja organizma kiseonikom. Premda otežano govori, što mu je otežalo odrastanje, Džihan je navikao na život sa ovom bolešću. Jedina koja ga razume je ćerka baštovana, Gulru Čelik, sa kojom voli da razgovara i čije reči ga smiruju. Među njima se rađa snažno prijateljstvo, a da li će postojati šansa za nešto više od toga, saznaćete kada serija "Rat ruža" počne sa emitovanjem na TV Pink.

Serdžan je odlučio da prihvati ulogu Džihana istog trenutka kada je pročitao scenario jer je to smatrao velikim izazovom i prilikom da se dokaže u glumačkom svetu. Za ulogu u seriji "Rat ruža", Serdžan se prirpremao veoma temeljno - šest meseci proveo je na klinici sa hipoksičnim pacijentima, kako bi što bolje otelotvorio lik Džihana.

Iako je dobio pohvale za ulogu Merta, kritičari su istakli da je kroz lik Džihana pokazao neverovatnu zrelost i briljantan glumački izraz, zbog čega je počeo da dobija brojne ponude kako za televiziju, tako i za film.

Kako je Serdžan dočarao lik Džihana Sipahija, saznaćete u seriji "Rat ruža" čije je premijerno emitovanje zakazano za 21. jun u 16 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Damla Sonmez | Damla Sönmez

#Rat ruža (Gullerin Savasi) | 2014.

#Serdžan Badur | Sercan Badur

#Televizija Pink

#glumac

#serija

'