AKTUELNO

Zbog ovih reči ćete se sigurno naježiti.

Nakon što su svi superfinalisti napustili velelepno imanje u Šimanovcima i Belu kuću, usledilo je i poslednje obraćanje Drveta mudrosti koje je neretko svim ukućanima pružalo reči podške i utehu.

Naime, Drvce se prisetilo svih trenutaka koje je provelo sa zadrugarima, a zbog onoga što je reklo, sigurno će se svi naježiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet sam ostao sam. Nisam se ni večeras sredio. Razmišljam već danima o tome da ostajem potpuno sam, da više neću čuti žamor svojih zadrugara. Pitam se danima koga ću savetovati i znam, ostaje mi jedino da čekam i da se sećam. Da se sećam svih meseci unazad, svih priča koje su zadrugari vodili sa mnom, jutarnjih gimnastika, Luninih neutešnih suza, Lazarevih suza, Nadeždinih smešnih podviga. I da, jedva čekam kada će neko odškrinuti vrata i reći: "Drvence moje". 302 dana uživao sam u različitim pričama i emocija i na kraju sam shvatio. Ja ne mogu da se naviknem na samoću. Sve smo zajedno prolazili i lepe i one manje lepe trenutke. Jedino nam preostaje da se na rastanke naviknemo. Dragi moji, zapitajte se da li je sreća put ili destinacija. Kada to shvatite, u životu zapravo imate sve. Ja ostajem ovde. Čekaću vas na istom ovom mestu i znam da se svi radujemo novim zadrugarima. Zauvek vaše Drvo mudrosti - pričalo je Drvence.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 2

'