AKTUELNO

Kaje se zbog ovih reči!

Slobodan Radanović sinoć je izjavio kako je više plakao kada je njegovoj supruzi Kristini Kockar preminuo otac, nego ona sama. Ta izjava pogodila je Kiju, a Radanović joj se zbog svega izvinjavao.

Foto: RTV Pink

Nakon što su pogledali video-snimak u kome se Kija šali na njegov račun sa Borom Santanom, Anom Korać i Zoricom Marković, Slobodan je ustao i počeo da se izvinjava. Na snimku Kija govori da je doktorka, a Sloba pacijent, jer je tada ležao u krevetu. Može se videti i kako Ana govorila da joj je pevač bivši dečko, a Zorica je tražila od njih da joj ostave sina na miru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Eto toliko o tome ko koga izbegava. Snimak je simpatičan. Ja nisam ni skontao da se toliko ljudi okupilo oko mene! Samo želim da se izvinim Kristini, malopre sam se glupo izrazio kada sam rekao da sam ja više plakao nego ona. Samo sam hteo da kažem da je i meni u tom trenutku bilo teško. Jednostavno je glupo što sam ja to rekao. I izvinjavam se za ono sinoć što sam je malo jače gurnuo - rekao je Sloba nakon što je video snimak.

Foto: RTV Pink

Igrom slučaja smo Bora i ja imali ovog bolesnika. Milion puta si ti meni prišao u pabu. Jako je ružno što glumiš nekog frajera i mi smo tu malo krive što smo napravile od tebe da si jako bitan. Ja sam od tebe napravila da si bitan, jer si mi muž, ali glumi ti frajera. Ovo izgleda kao sprdnja sa tobom. Hteli smo da te oraspoložimo. Ja sam ti taj dan pravila da jedeš i svaki dan od kada smo došli iz hotela, osim danas. Tako da su ružni tvoji komentari, mi smo se zezali, to je to - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Ustala je i Ana Korać, koja je bila jedan od aktera i reka da joj je snimak veoma zanimljiv i da joj se video koji je pušten dopada. Sve ovo nije se svidelo Luni Đogani, Slobinoj devojci, zbog čega se ponovo posvađala sa pevačem.

Foto: RTV Pink

Ceo život ima da te bude blam što si meni ovo uradio! - rekla je Luna Slobi.

U nastavku ovog teksta možete pogledati i video-snimak ove situacije koja se dogodila sinoć u "Zadruzi".

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'