AKTUELNO

Definitivno je stavio tačku i nema nazad.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditelj Milan Milošević postavio je prvo pitanje Marku Miljkoviću koje je bilo vezano za njegov odnos sa Lunom Đogani, budući da su pre samo nekoliko dana stavili definitivno tačku na njihov ljubavni odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto jednom ne poslušaš svoje srce i prepustiš se ljubavi koju osećaš - glasilo je pitanje za Marka.
Nisam plakao nijednom. Ja smatram da ne treba da poslušam svoje srce i smatram da treba da ugasim svoju emociju prema Luni. Kad vidim da nešto ne ide, ja prekidam tu emociju koju imam. Kada je razlog dovoljno veliki, mogu da kontrolišem emocije. Trenutn o imam borbu sa srcem i glavom i ne bih da govorim šta trenutno mislim i osećam - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam kako Marko razmišlja, znam da mu je razum jači od srca, meni nikada nije bio. Meni je žao što nisam kao Marko, to sam bar mogla da naučim od njega, da kontrolišem emocije. Teško mi je kad ga slušam, zato i nisam u kući, najteže mi je kad ga vidim da se smeje, teško mi je. Zato što mislim da je srećan bez mene -  izjavila je Luna sa drhtajem u glasu.
Meni je najteže kada je ona tužna, to je razlika između nje i mene - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon izlaganja Lune i Marka zadrugari su ustajali i iskreno izneli mišljenje o njihovom odnosu. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'