AKTUELNO

Definitivno je stavio tačku na svoj odnos sa Miljanom.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Aleksandra Subotić je imala pitanje za Lazara Čolića Zolu, a nju je interesovalo da li bi di-džej oženio Miljanu Kulić da se nije dogodio konflikt u Beloj kući kada je nasrnula na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da će biti svadba pre deset dana. Nije mi jasan taj prekid emocija, bio si spreman da oženiš Miljanu, a sada odjednom toga nema. Dok nije bilo ovog konflikta, da te je produkcija pre 10 dana upitala da je oženiš, da li bi je oženio? - upitala je Aleksandra Zolu.
Ja sam video napolju da to ništa ne vodi. Ja sam u dubini duše znao da od toga nema ništa. Ne vidim tu budućnost - odgovorio joj je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam mu rekla prvi put da se spakuje i da ode, on je plakao kao malo dete. Planirao je i more sa mnom, kako ćemo ići sa mnom. Toliko o tome koliko mu je bilo loše, da ja sam bila agresivna u situacijama kada mi prekipi - prekinula ih je svojim komentarom Miljana.

Za sam kraj Aleksandra ga je upitala zašto je ušao u rijaliti ako nije smatrao da njegova veza sa Miljanom nije prava i ako sebe nije video u braku sa njom.

U dubini duše više ne želim tu vezu, neću svadbu, neću ni budućnost - zaključio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠTA SAM JA SEBI URADILA! Rebeka VRIŠTALA I HISTERISALA u Zadruzi, nećete verovati zbog čega! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'