AKTUELNO

On smatra da ga Perovićeva ne poštuje dovoljno.

Suzana Perović i Miki Đuričić su tokom prethodne noći ušli u žestoku raspravu, kada je pčelar prekoreo svoju rijaliti cimerku jer brine samo o sebi i svojim osećanjima, a da nimalo nije njemu naklonjena.

Miki je nekoliko puta priznao da je Suzana njegova simpatija dugi niz godina, a rijaliti ih je sada samo zbližio. Međutim, kako Perovićeva nije spremna da prizna svoja osećanja i da se prema Đuričiću ophodi onako koko on želi, pčelar iz Kupinova je danas zatražio od Suzane da prekinu kontakt.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Đuričić ima osećaj da ga Suzana izbegava i da ga ne sluša kao što to on čini, pa su ušli u verbalni sukob.

Ti u sred priče odeš od mene i posle pitaš šta sam rekao. Nisi me slušala. Imam osećaj da me ne poštuješ, da me nikad nisi ni poštovala. Neću da razgovaram sa tobom. Ne treba više da razgovaramo. Preosetljiv sam, smetaju mi sitnice. Te sitnice me dovode do ludila - vikao je Miki besno.
Nemoj da mi zatvaraš vrata pred nosem. Ti mene maltretiraš.  Bezosećajan si, samo misliš na sebe! Nemoj da se dereš na mene. Ja nisam tvoje vlasništvo. Nemoj da me vređaš.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove svađe, Miki je ostao sam u rehabu, dok je Suzana nakon svađe napustila ovu prostoriju i prošetala se dvorištem.

Pročitajte još: Nakon žurke i gostovanja u emisiji 'Amidži šou', Ša ne može da digne glavu s jastuka, SVE VREME GLEDAO U JEDNU TAČKU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'