AKTUELNO

Pčelar smatra da je Perovićeva ravnodušna prema njemu.

Tenzija između Suzane Perović i Mikija Đuričića nikako ne jenjava. Iako je bio izričit u odluci da okončaju svoju vezu i ne razgovaraju, pčelar je ipak pristao na komunikaciju sa njom.

Međutim, on svakog dana nađe zamerku na Suzanino ponašanje, jer mu se čini da neće da ga sluša i da je ravnodušna prema njemu. On ju je tokom popodneva zvao da popiju kafu, a ona je otišla na žurku Rade Vasić i zadržala se sa ostalim zadrugarima, a pčelar je to shvatio kao da je potpuno nezainteresovana za njega.

Foto: TvPink Printscreen

Žena neće ni da me sasluša. Za šta je ona drugo, nego za u p*čku materinu. Zar tebe nije sramota da ja tebi nešto kažem i ti odeš da radiš nešto drugo, kao da je nebitno ono što ti ja pričam. Idi, odvratna si mi, ne mogu da te slušam. Ako nećeš da ideš, onda sedi da te vređam. Mrš u p*čku materinu - rekao je besno Miki.
Da mi je nebitno ne bih ni došla. Izvini se za psovke. Došla sam ovde da popijem kafu sa vama - odgovorila mu je Perovićeva.
Obavila je sve i onda je došla kod nas. Neću više da igram kako ti sviraš! - odbrusio je Miki Suzani.

Foto: TvPink Printscreen

Đuričić je vikao na Suzanu, obasipao je uvredama, a onda je prekoreo zbog ovakvog ponašanja prema njemu.

Pročitajte još: VIDIŠ KAKO SI BEZOBRAZNA, ŠTA HISTERIŠEŠ! Luna i Marko ne prestaju sa svađom, ona ne želi da mu se pravda! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'