AKTUELNO

Teodora se sjajno snašla u ulozi novinara.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" i ovog petka od 22 časa u vaše domove donose najbolju muziku i neverovatne nastupe. U drugoj emisiji petog kruga tema je slobodna, a zvezdice su potpuno same odabrale pesme kojima će se predstaviti na velikoj sceni.

Kako već ceo region zna koliko su talentovani za muziku, mi smo odlučili da ovog puta vidimo kako će se naše zvezdice snaći u ulozi novinara. Tako je Teodora Marković razgovarala sa svojim drugom Igorom Lazarevićem, i postavila mu sjajna pitanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Teodora: Pošto se nismo videli, zanima me kako si proveo Novu godinu?

Igor: Radio sam i bilo je zaista lepo. Svirao sam kod mene u Smederevu i ovo je bila prva Nova godina da sam radio. Bilo je veoma zabavno.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Teodora: Šta si sebi poželeo za ovu 2019. godinu?

Igor: Samo zdravlje, a sve ostalo će doći samo i sve ostalo je do mene. Moram da se trudim, da radim. Nadam se da ću uskoro objaviti i novu pesmu.

Teodora: Da li bi voleo da dođeš do finala "Pinkovih zvezdica - All Stars"?

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Igor: U principu, svako od nas želi da dođe što dalje u ovom takmičenju, zato smo i tu. Trudim se i radim, moram više da vežbam, a dokle ću doći ne zavisi samo od mene. Moram da priznam da treba malo da se probudim i da se više potrudim u ovom takmičenju

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Teodora će se ovog petka predstaviti pesmom "Neprijatelj" koju izvode Nataša Bekvalac i "Magla" bend, dok će Igor otpevati pesmu "Onu moju" koju peva "Tropiko" bend, a pored njih dvoje u ovonedeljnoj emisiji gledaćete i Tomislava Božovića, Dariju Vračević, Davida Markovića, Katarinu Radulović, Milicu Ilić, Ivanu Dimkovski i Isidoru Mitić.

Ne propustite drugu emisiju petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 1. febrara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

#emisija

'