AKTUELNO

Ovog puta u ulozi novinara našla se Sara Simić.

Sedmi krug najgledanijeg dečijeg muzičkog šou programa počinje ovog petka, a među trinaestoro učesnika koji su se našli u ovoj fazi takmičenja su Sara Simić i Leonora Gaši.

Ovog puta smo Zvezdicama dali priliku da jedni drugima postavljaju pitanja, a Sara je imala zadatak da sazna sve što je zanima o Leonori.

Sara: Šta ti se najviše sviđa u "Pinkovim zvezdicama"?

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Leonora: U ovom takmičenju mi se sviđa sve, druženje, zabava, a najviše volim kada izađem na scenu.

Sara: Imaš li nekog favorita?

Leonora: Svi su mi favoriti, stvarno ne mogu da izdvojim neke takmičare. Mislim da smo svi koji smo došli do ovog kruga zaslužili to.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Sara: Da li se sama sremaš za nastupe ili te neko sprema?

Leonora: Za svaki nastup se spremam potpuno sama i zadovoljna sam rezultatima. Pažljivo slušam komentare žirija i sve ono što su mi zamerili se trudim da ispravim.

Sara: Ko ti je najbolji drug ili drugarica u 'Pinkovim zvezdicama'?

Leonora: Sa svima se družim, ali najviše se Ognjenom Repanovićem, Selmom Berišom, Lanom Vučenović, Ljubom Stankovićem, Sarom Simić, Sarom Gigovom, Ivanom Dimkovski, Draženom Bakovićem i Emilijom Mitrović. Zaboravila sam nekoga sigurno, zato lepo kažem, svi su mi dobri drugari.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

U ovoj emisiji ćete pored Sare i Leonore, videti i Fani Trančevu, Maria Krasteva, Isidoru Begović, Lanu Vučenović, Luku Škibolu, Emmu Uvalić, Petra Bulatovića, Saru Gigovu, Ljiljanu Plavšić, Ivanu Dimkovski i Dražena Bakovića, zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 6. aprila od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičenje

#Televizija Pink

'