AKTUELNO

Jedan putnik otkrio je na svom Tviter nalogu kako više njegov laptop nije u funkciji

Na pitanje da li smete da uneste laptop u avion, odgovor glasi: Da! Međutim, s obzirom da je reč o elektronskom uređaju, koji se generalno smatra osetljivim, trebalo bi da o njemu povedete računa. 

Samo jedan trenutak napažnje mogao bi da vas košta živaca, ali i novca, a dokaz za to je priča putnika Pata Kasidija koji se na letu od Ostina do Los Anđelesa susreo sa užasnim malerom.

Naime, njegov laptop je totalno uništen nakon što je osoba, koja je sedela ispred njega, spustila svoje sedište i zavalila se u njega.

- Mala napomena za Deltu (avio-kompaniju). Možda je trebalo da postavite znak upozorenja kako biste sprečili da se laptop uništi kada osoba ispred  spusti svoje sedište - napisao je besni putnik na svom Tviter nalogu.

Fotografija njegovog laptopa pokazuje da ekran više ne radi, polovina je crna, a ostatak razbijen i mutan.

Pat, iz Teksasa, dodao je da kabinsko osoblje takođe nije bilo od pomoći...

- Takođe, ovo je više kritika nego predlog. Zaista cenim što je stjuardesa prišla da mi kaže da putnik ispred mene "ima puno pravo da se nasloni', a zatim ga upitala "da li je dobro?" , ali njegovo sedište je uništilo moj laptop koji mi je neophodan za posao.

Nakon njegove objave, oglasili su se mnogi korisnika Tvitera koji su se složili "da je putnik koji je sedeo ispred kriv", a dodali su i da je Pat trebalo da vodi više računa o svojim stvarima koje unosi u avion.

Veoma brzo je stigao i odgovor avio-kompanije "Delta" u kome su se izvinili putniku zbog štete i ponudili mu poklon karticu u vrednosti od 75 dolara.

Inače, ovo se ne dešava prvi put. Slična situacija zadesila je putnika Džuda Makrila u oktobru 2019. godine kada se takođe osoba, na sedištu ispred, raširila i zavalila i tako izazvala lomljenje osetljivog displeja.

#Avion

#Laptop

'