AKTUELNO

Ben Aflek je konačno skinuo svoj venčani prsten nakon što su mnogi strani mediji tvrdili da je njegov skoro dvogodišnji brak sa Dženifer Lopez "gotov mesecima".

51-godišnji direktor Arga viđen je bez prstena dok je u utorak dolazio u svoju kancelariju u Los Anđelesu.

Zvezda Hustlersa i reditelj Arga su 'razdvojeni od marta', prema izvoru koji je razgovarao sa Page Sik 1. jula.

Uprkos njihovim bračnim nevoljama, insajder je dodao da je Aflek "veoma zaštitnički nastrojen prema Dženifer".

Foto: TikTok.com

Par - koji nije naslikan zajedno skoro mesec dana - već mesecima je u centru glasina o razvodu, a kaže se da su "na ivici razvoda".

DailiMail.com je tada kontaktirao Lopezove i Aflekove predstavnike za komentar.

Takođe 1. jula objavljeno je da par rasprodaje umetnička dela iz svoje vile vredne 60 miliona dolara u Bel-Eru u Kaliforniji.

Kuća je prošlog meseca bila na listi za 65 miliona dolara.

A sada se čini da neke od skupih stvari unutar kutijaste bele dvospratnice, zgrade sa 12 spavaćih soba - koja se naziva "imanje u Volingfordu" takođe odlaze na doboš.

Stranica šest je u ponedeljak ujutro tvrdila da su predmeti poput slika i 'drugih predmeta' rasprodati kolekcionarima početkom juna.

Ljubavne ptice nisu viđene zajedno u javnosti od 2. juna kada su se neprijatno poljubile u obraz na košarkaškoj utakmici njegovog sina Semjuela u Los Anđelesu.

Ovo dolazi nekoliko dana nakon što su People izvestili da je Aflek pokupio poslednje svoje stvari iz stana kada je Dženifer prošlog meseca bila na odmoru u Italiji.

Zvezde više ne žive zajedno, ona živi u njihovoj vili od 60 miliona dolara u Bel Eru u Kaliforniji, dok on boravi u iznajmljenom apartmanu za 100.000 dolara mesečno u blizini svoje bivše žene Dženifer Garner.

Aflek i Garner imaju troje dece: Vajolet (18), Serafinu (15) i Semjuela (12).

"Tamo je već oko dva meseca", dodao je drugi izvor.

Foto: Tanjug AP/Ashley Landis

'Izgleda da je dobro. Svaki dan je u svojoj kancelariji i čini se da je fokusiran na posao. On takođe provodi vreme sa svojom decom' , dodaje on.

Dženifer, s druge strane, izgleda da pokušava da uživa u zabavi ovog leta jer je viđena u Parizu, a zatim u Italiji sa bliskim prijateljima.

Čini se da su njih dvoje i dalje u kontaktu.

Imaju poslovne veze: Lopez bi trebalo da glumi u dva nadolazeća filma za producentsku kompaniju Afleka i Meta Dejmona. To su filmovi Unstoppable i Kiss Of The Spider Voman.

Ljudi iz njihobog okruženja pričaju da je glavni razlog zašto je Džej Lo napustila muža taj što je uvek bio 'prgav i negativan' poput Oskara Gruča iz Ulice Sezam.

Dženifer je tužna zbog kraja njenog venčanja, ali "pokušava da izvuče najbolje od toga tako što će vežbati, provoditi vreme sa svojim blizancima Maksom i Emom i praviti nove planove za 2025.", dodaju oni.

Jedan od tih novih planova je nastavak njene turneje This Is Me... Live za leto 2025. kada puni 56 godina. Ona je otkazala turneju za 2024. koja je trebala da počne u julu kako bi se 'prisetila'.

Ljubavna priča para započela je 2002. godine kada su izlazili na snimanju filma Devojka iz Jerseia. Verili su se sledeće godine, ali su raskinuli 2004. Potom su obnovili svoju romansu u proleće 2021.

Dvojac se venčao na ceremoniji u Las Vegasu u julu 2022, nakon čega je usledilo raskošno venčanje na njegovom imanju u Džordžiji u avgustu 2022.

Autor: Dalibor Stankov