AKTUELNO

Mesecima unazad spekuliše se o tome da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka u dubokoj krizi iz koje, mnogi smatraju, teško da će izaći.

Najlepši holivudski par venčao se pre samo dve godine, a sad se već šuška da je ljubavi došao kraj. Nakon što se Ben iselio iz vile, koju su kupili nedavno i za nju platili ogromnu sumu novca, sve jače su glasine da se bliži njihov razvod.Ipak, ono što je ulivalo nadu da će ipak brak ostati na visini zadatka jeste činjenica da Dženifer Lopez i dalje nosila verenički prsten i ponašala se kao da se ne dešava ništa od onog o čemu se spekuliše.

Ben je pre nekoliko dana odneo i svoje stvari iz zajedničke vile i to dok je Džej Lo bila na odmoru, a sada se pojavila na društvenim mrežama i jedna fotografija koja može da ukaže da je ljubavi definitivno kraj.

Međutim, na jednom od profila lepe glumice uočena je fotografija na kojoj više ni ona, baš kao ni Ben, ne nosi verenički dijamantski prsten.

Upravo ovo učinilo je da se pojačaju spekulacije o tome da je ljubavi definitivno kraj. Budući da ni Ben ni Džej Lo nisu o ovoj temi govorili u medijima, dok ne stigne potvrda sve ovo ostane na nivou nagađanja, a pasionirani ljubitelji, za mnoge najlepšeg holivudskog para, navijaju da će oni ipak ostati zajedno i da je ovo samo faza kroz koju će proći i još jače se posle nje voleti.

Autor: Milica Krasić