AKTUELNO

Skoro dve decenije MCF je pionir u pronalaženju načina da publici omogući ekskluzivni pristup sveobuhvatnom izboru nagrađivanih, klasičnih, savremenih, komercijalnih i reportoarskih nezavisnih filmova iz celog sveta.

Zahvaljujući prvom Online filmskom festivalu MOJ OFF, u saradnji sa Kombank Dvoranom, Multipleksom CineGrand i Bioskopom Vilin Grad, sada je dostupan izbor najnovijih filmova koje možete da pogledate jednim klikom gde god se nalazite u Srbiji i regionu.

Cilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom „Ostani kod kuće“ , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi "online kulture" na globalnom planu, utemelje i novi standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život „preseli“ u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima. Dakle, izbor je vaš - gledajte svoje filmove i našim bioskopima ili odmah kod kuće! Ljubitelji filmova, najnovija ostvarenja iz sveta kinematografije će pravo sa bioskopskog platna moći da pogledaju u udobnosti svog doma na mojoff platformi, filmove koji upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje ili uopšte nisu našli svoje mesto na repertoaru bioskopa.

Osluškujući potrebe ljubitelja filmova, organizatoru su osmislili da novonastali online bioskop živi i radi po sistemu i konceptu pravih bioskopa.

Poput odlaska u bioskop, za filmove će postojati dnevna karta, koju će gledaoci moći da kupe online, kao i na blagajnama bioskopa. Samim tim, za sve verne posetioce bioskopa, važiće i Lojaliti program. Naime, Porodične, Teen, Film klub i Senior kartice kojima se obezbeđuju popusti u pravom bioskopu, i u „virtuelnom online bioskopu“ će svakom njenom vlasniku na MOJ OFF obezbediti određene povoljnosti.

Članovi lojaliti kluba u svom online bioskopu imaće popust za svaki film na MOJ OFF platformi, ali će svako imati pristup i bazi od 12 eksluzivnih filmova koje će besplatno moći da pogledaju svakog meseca. Posebnu privilegiju ostvariće prilikom i za vreme ONLINE FILMSKOG FESTIVALA kada će sve filmove moći da gledaju potpuno besplatno.

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković poručuje da odlazak u bioskop i druga kulturno - umetnička, zabavna mesta trebaju postati svetilišta i ujedno čistilišta, ka boljem i humanijem životu kome moramo kao društvo da težimo.

"Najteži trenuci od kada postoji svet su nas povezivali u zajedništvo, sam trenutak tajne večere pre više od dve hiljade godina je trenutak zajedništva. Socijalizacija kao kategorija neophodnosti je neizbrisiva iz našeg koda i tradicije, to je neotuđivi deo našeg bića. Bioskop nam je preko potreban, socijalizacija nakon samoizolacije je nešto što će nam biti potrebno jednako kao što je to danas ostajanja kod kuće", poručuje Stanković.

#Kombank dvorana

#online bioskop

<
'