AKTUELNO

Pevačica posle skoro dve decenije ponovo razgovara sa ocem.

Pobednica Evrovizije Marija Šerifović  retko govori o svom privatnom životu, ali kada to   čini onda to uradi iskreno i bez ustezanja. Oni koji su želeli da se uvere u seksualno opredeljenje i odnos sa roditeljima mogli su da pogledaju film pod nazivom "Ispovest" u kom je iskreno otkila sve o sebi.

Tada je Marija potpuno ogolila svoju intimu i prenela svoj život, od  malih nogu pa sve do današnjih dana, na male ekrane. Svi su brujali o tome i mesecima nakon premijernog predstavljanja filma, o tome se pisalo i pričalo na društvenim mrežama, televijziji, novinama i portalima.

Foto: Promo

Saznali smo da je Marijina majka Verica Šerifović  trpela  batine od muža alkoholičara i kockara zbog čega su bile prinuđene da se presele u Beograd, kao i da je celokupna situcaija na Mariju ostavila traga. Tada je shvatila da ga je izgubila i nastavila da odrasta uz majku. Marija je počela da se bavi muzikom po uzoru na svoju majku koja joj je tada bila jedina i najveća podrška.

Foto: Kobra/Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: MAJKA GA UHVATILA NAKON AKCIJE: Saša Matić otkrio na kom neobičnom mestu je bio NEVALJAO!

Polako je počela da niže hitove, a možemo slobodno reći da je ona dokaz da kada je najteže  onda treba ustati i pobediti.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tada odustao od Marije zbog svojih, kako kaže, gluposti, ali zato ona nije od svog oca Rajka Šerifovića.

Šerifovići su pod kontrolom - rekla je Marija na pitanje da li je u dobrim odnosima sa ocem.

Kada joj je postavljeno pitanje da li je ona zaslužna za to, odgovor je bio kratak i jasan: "Apsolutno!".

Pink. rs

#Marija Šerifović

#Verica Šerifović

#pevačica

'