AKTUELNO

Oni koji su se za vreme dosovskog režima bogatili na račun Srba sa Kosova i Metohije, svoje članove porodica ugnezdili u velelepne stanove u Beogradu, ali i inostranstvu, danas napadaju svoju državu Srbiju, predsednika Vučića i Srpsku listu u želji da zamagle svoje nečasne radnje, računajući na zaborav naših građana.

Pozivajući se na zvanične ali anonimne izvore, američki list je preneo da obaveštajne službe u Kini i Rusiji prisluškuju Trampove razgovore na njegovom ajfonu i to koriste kako bi prilagodili svoju politiku prema SAD.

- Ovi licemeri sakriveni iza naziva 'Otadžbina' koji su uspostavili granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, a u međunarodnom sudu pravde postavili pitanje kojim su učinili najveću uslugu Albancima i njihovom separatističkom pokretu, prodaju nam priču kako treba delovati, a posledice njihovih nedela i danas Srbi trpe na Kosovu i Metohiji - piše u saopštenju.

Kako se dodaje, ovi "Ristić, Jakšić i ostala bulumenta", s vremena na vreme za račun ko zna kojih interesnih grupa pokušavaju da obraduju neprijatelje srpskog naroda napadajući Srpsku listu i srpsku državu, sakrivajući se iza nekih parola, a sve sa ciljem da se onemogući postizanje kompromisa kojim bi se osigurao mir na ovim prostorima.

- To što su oni zarad nekih materijalnih poriva spremni da ugroze mir i bezbednost svih Srba je između ostalog razlog zašto ih je srpski narod odbacio kao strano tkivo i stavilo na političke margine. Srpski narod na Kosovu i Metohije je svoje poverenje i svoju budućnost poverio predsedniku Vučiću i Srpskoj listi, jer nisu želeli da ovi avanturisti koriste srpsku omladinu kao pijune za svoje avanture u kojima su po pravilu stradala tuđa a ne njihova deca - piše u saopštenju.

#Aleksandar Vučić

#Kosovo

#Napad

#Opozicija

#Srpska lista

'