AKTUELNO

Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu očigledno ništa nije sveto, pa ni ljudska tragedija. Ovu sramotu prokomentarisao je i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, ocenivši je kao očigledan primer nedostatka ljudskosti.

Sramota koju svakodnevno iskazuju Vuk Jeremić i Dragan Đilas ne jenjava! Sasvim je u redu imati drugačiji politički stav, iskazivati ga i govoriti o njemu, a nešto potpuno drugo pokazati da ne postoji ni trenutak ljudskosti, kao što je to ovaj put učinio Aleksandar Šuster iz Užica, jedan od Jeremićevih i Đilasovih pristalica.

Naime, komentarišući tragičnu vest o smrti odbornika SNS iz Užica Vladana Markovića, doslovno je napisao:

Član SNS stradao od uboda stršljena. Pa kad mi nećemo, mora priroda nešto da učini.

Foto: Facebook Printscreen

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da pristalice Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji likuju zbog tragične smrti odbornika Vladana Markovića, zapravo pokazuju svu svoju neljudskost.

Foto: Printscreen Youtube

Ljudi jasno vide razliku između ponašanja pristalica Jeremića, ali i njegovih pajtaša Đilasa, Jankovića, koji žele Srbiju u kojoj se neko raduje tragediji ili smrti i primećuju razliku između onih koji žele da radom i odgovornošću od Srbije naprave bolje mesto za život. Ovo mi je potpuno neobjašnjivo, jer vidimo da neko likuje i raduje se jer je odbornik SNS na tragičan način izgubio život i to deli preko društvenih mreža, dok pristalice Jeremića to lajkovima i komentarima slave, umesto da se postide ovakvog postupka - rekao je Glišić za Pink.

#Darko Glišić

#SNS

#Vuk Jeremić

'