AKTUELNO

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić, odgovorio je za Informer na pitanje o novim izborima u Beogradu, tačnije da li će se održati.

- Kad neko voli da gubi, onda je zadovoljstvo dati mu priliku da izgubi još jednom. Pogotovo kad se uzme u obzir svo nasilje i sve uvrede izrečene na račun gradjana Beograda u danima posle izbora,nemam dilemu da i Beograđani jedva čekaju da daju svoj sud - rekao je Glišić.

- Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd.

- Pošto je odustao od najavljenog štrajka glađu jer mu stomačić nije navikao da jede manje od 4 puta dnevno (na 3 redovna obroka, ubacio i "Marendu"), pokazao je kakva ga odlučnost krasi - nastavio je Glišić i dodao:

- Kakvo ga obrazovanje krasi, videli smo iz njegovih diploma.

- Kroz školu je marširao,jedan,dva,jedan,dva. Za fakultet se ne zna gde ga je završio i kada ali važno je da je nabavio diplomu. Najvažniju preporuku dobio je od svojih komšija i rodbine u Trsteniku.

Na svom biračkom mestu dali su mu takvu podršku da je nekako uspeo da se izbori sa nevažećim listićima.

- Ali sa izbornim listama nikako nije išlo,p ogotovo ne sa izbornom listom koju je predvodio Aleksandar Vučić i koja je ubedljivo pobedila .

- Miki Vunderkind nikad nije rekao da je bilo izborne krađe na njegovom biračkom mestu.

Jer zna Miki šta komšije i rodbina misle o njemu. Ali zato na sav glas osporava izbore u glavnom gradu za koji misli da mu pripada jer je stavio veštačke zube.

- Marinika može da mu pripadne, stvar je ličnog izbora,ali Beograd ne može jer je to stvar izbora građana sa pravom glasa koji u glavnom gradu nemaju ni Marinika ni Miki, pa vi sami zaključite ko su fantomski birači.

- Znaju i ona i on da su izgubili na poštenim izborima i to na svim nivoima,jedino sto ne znaju je koji će izgovor da smisle kao opravdanje kad sledeci put ponovo izgube .Sasvim je sigurno da će opet biti nešto glupo i besmisleno - zaključio je Glišić.