AKTUELNO

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić tvrdi da je vest o napadu na šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića ‘notorna laž Vuka Jeremića, Saše Jankovića i Dragana Đilasa’.

Glisić je rekao da niko nije napao Milenkovića zvanog Mačak, rekavši da je Milenković "lažov", a da Jeremić, Janković i Đilas, koji su, navodi, takođe lagali o napadu, u Srbiju pokušavaju da uvedu fašizam.

- Srpska napredna stranka će se boriti protiv takvih fašista koji bi da zabranjuju stranke, streljaju i vešaju ljude koji drugačije misle. Boriće se protiv onih koji kažu da ih neko tuče, dok oni sami na svakom mestu napadaju aktiviste, kao što su i napali aktiviste SNS, uništili bilborde i polili farbom automobil našeg kandidata Nikole Vučena - naveo je Glišić za Tanjug.

On je upitao Vuka Jeremića i kako mu se od Vučićeve 16-godišnje ćerke Milice učinio 87-godišnji Soroš.

- Bez obzira na sve besmislene i brutalne izmišljotine Vuka Limunovog Jeremića građani Smederevske Palanke i Srbije neće dozvolii vraćanje u mračnu prošslost koju pamte po pljački narodnih para, uništavanju preduzeća i punjenju džepova Jeremića, Djilasa i pajtaša, koji su nemilice trošili narodne pare - rekao je predsednik izvršnog odora SNS.

Pročitajte još: Jevtić: Hapšenje Zajića - udarac procesu povratka

#Darko Glišić

#Laž

#Napad

#SNS

'