AKTUELNO

Glavni promoteri sramne rezolucije o navodnom "genocidu" u Srebrenici ne mogu da oproste predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću to što je celom svetu objasnio istinu koja ih boli, pa su sada napali to što su sinoć na Kuli Beograd bila ispisana imena 106 zemalja koje nisu glasale za sramnu rezoluciju, čime su pokazale da su iskreni prijatelji Republike Srbije.

Islamistička Slobodna Bosna objavila je tekst pod naslovom "Vučićevo dno dna: Na kuli "Beograd" osvanuo popis država koje nisu glasale za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici..." kojim su samo pokazali koliko ih boli njihov propali pokušaj da Srbije u Srbe proglase za genocidne i da ne mogu da podnesu da je Aleksandar Vučić govorom u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija celom svetu pokazao šta je istina.

Ne mogu da oproste Vučiću ni ponosnu zastavu Srbije i imena naših prijatelja na kuli Beograd, ne mogu da prihavte činjenicu da je dve trećine sveta uz nas! Ne mogu da prebole to što se Srbija svakog dana razvija i ekonomski uzdiže. Svi dobro znaju da bi sve dali da se ova kula nalazi u Sarajevu, a ne u glavnom gradu Srbije - Beogradu.