AKTUELNO

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je za Pink da je pojavljivanje Zdravka Ponoša u papirima Vikiliksa gde se navodi da je on instruiran da kako se navodi 'obezglavi i samoukine' Vojski Srbije nečuveno.

- On je kandidat, odnosno član jedne od stranaka u toj Đilasovoj koaliciji koga nije izabrala ta stranka. Sama ta činjeica što ga je protivno svim načelima koalicionih dogovora, izabrao samovoljno Dragan Đilas. Đilas je njega na prečac naveo kako kandidata pre nekoliko dana - ukazao je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je naveo, kada se Ponoš prvi put pominjao kao kandidat došlo je to velike svađe unutar te koalicije.

- Postoji ozbiljna netrpeljivost i animozitet koji se maskira lažnom pričom o jedinstvu koje puca na svakom koraku - rekao je on.

Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je za Pink da su svi koji su makari nešto neutralno rekli za predsednika Srbije Aleksandra Vučića prošli kroz ''toplog zeca'' dela opozicije koji predvodi Dragan Đilas.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi koji su to uradili su tako prošli. Tu se radi o tome da je predsednik Srbije svakodnevno pokazuje da brine o svakom građaninu naše zemlje nasuprot zalaganjima lažne elite za građane Srbije. Oni žele da podele narod - upozorio je on.

Miroslav Bjegović, , dekan Fakulteta za studije bezbednosti, rekao je za Pink da bi za Srbiju bilo pogubno da Zdravko Ponoš bude predsednik Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Opasno je da jedan takav čovek bude vrhovni komandant. Smatram da SAD i NATO imaju takav cilj da zbog njihovih interesa i ciljeva Ponoš bude predsednik i oni će uraditi sve da ga maksimalno promovišu - kaže on.