AKTUELNO

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je za Pink kako su pristlaice tkaozvanog aktivnog bojkota pokazali svima da je aktivna bojokot zapravo jedna vrsta prljave kampanje.

- To je kampanja u kojoj oni navodno idu po Srbiji i objašnjavaju građanima kako nema izbornih uslova osim tamo gde imaju šanse da pobede, u Šapcu i nekim drugim lokalnim sredinama - naveo je on i dodao da izborni zakoni važe za na celoj teritoriji Srbijie - rekao je Krstić.

Objasnio je kako mediji koje kontroliše ovaj deo opozicije pravi senzacionalističke vesti puštajući u etar, kako kaže, lažne vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni spinuju vesti praveći situaciju senzacionalnlnom od toga što je dečak od 21. godinu sedeo u kaficu jednog petka uveče i gledao utakmicu - kaže Krstić.

Kako je on naveo mesto u kojem je boravio predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić je javan kafić i u njega može svako da dođe

Foto: TV Pink Printscreen

- To je način na koji se izvrću istine, na koji se dokazuju potpuno neverovatne stvari i na koji se na kraju krjaeva zloupotrebljava jedna mladić da bi se naškodilo Vučiću - ukazao je Krstić.

- Danilo Vučićč nije ni na jednoj političkoj listi, on nije funkcioner, on je privanti građanin, ima isti status kao nas troje i kao svi gledaoci ispred malih ekrana - napomenuo je Krstić.

#Milan Krstić