AKTUELNO

Umesto odgovora, na novinara su izručili niz uvreda.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova najbliža saradnica Marinika Tepić pokazali su danas u Valjevu kako bahati i arogantni mogu da budu kada im novinari postave neugodna pitanja.

Nakon neugodnog pitanja upućenog Mariniki Tepić o tome zašto kaže da su Srbi genocidan narod, novinar je pitao Đilasa kako ocenjuje to što su aktivisti njegove stranke lepili plakate po predškolskim ustanovama i na mestima predviđenim za lepljenje umrlica.

Umesto odgovora, na novinara se sručio niz uvreda:

– Tresu vam se ruke, zašto vam se tresu ruke? – ponavljao je Dragan Đilas, i dodao:

Video: Pink.rs

- Prvo, drago mi je da ste promenili ruku, pošto vam se ova mnogo tresla. Već sam primetio da gde god dođemo, da dolazite vi koji radite u propagandnim glasilima Aleksandra Vučića. Ja vas uopšte ne etiketiram, ja vam kažem šta ja mislim o vama, kao što i vi meni kažete. Vidim da vam se tresu ruke dok postavljate ta pitanja. Ja sam vodio Narodnu kancelariju predsednika, išao po Srbiji, pravio toalete po školama koje su imale poljske WC, donosio deci jakne koji su promrzli, gradili na Kosovu vrtić u Štrpcima, ili u ovom gornjem delu gradili osnovnu školu.

Pomagali smo ljudima onda kada nije bilo ombudsmana, siguran sam da je nešto od svega toga rađeno i u ovom gradu iz koga vi dolazite. Posle 14 godina da vam navedem konkretno, toliko stvari je bilo ne mogu sad da navodim - bilo je sve što je Đilas umeo da odgovori na konkretno pitanje o svojim dometima i rezultatima dok je bio deo vlasti.

#Dragan Đilas

#Marinika Tepić