AKTUELNO

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić čestitao je Bošku Ničiću pobedu na lokalnim izborima u Zaječaru i najavio kadrovske promene SNS na lokalu.

Glišić kaže da je SNS zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u nedelju, jer je ostvarena pobeda u četiri od pet opština, te ističe da su građani, tamo gde je SNS dobro radila, to i vrednovali.

Komentarišući pobedu liste "Boško Ničić - pokret za Krajinu" u Zaječaru, Glišić kaže da SNS, za razliku od onih koji poraz ne priznaju kad izgube i sa 40 odsto razlike, poštuje volju građana.

"Pre četiri godine pobedili smo gospodina Ničića sa dva procenta, a sada smo izgubili sa jednim procentom", kaže Glišić i dodaje da je još rano govoriti o mogućim koalicijama.

"Aleksandar Vučić nije paravan nesposobnim lokalnim funkcionerima", rekao je Glišić za Politiku i dodao da će posle analize rezultata stranka doneti određene odluke i da će svakako biti kadrovskih promena.

Upitan da li je bila greška što se SNS partijski razišao sa bivšim predsednikom opštine Zaječar Sašom Mirkovićem, odgovara da je zapravo bila greška što je Mirković uop?te bio primljen u SNS.

Na izborima u Zaječaru najviše glasova osvojio je pokret Boška Ničića, dok je SNS dobila izbore u Kosjeriću, Vrbasu, Kovinu i Odžacima.

#Darko Glišić

#SNS

#Zaječar

'