AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je da je zgrožena zbog, kako se navodi, vandalskog zastrašivanja radnika i predsednice Opštine Pećinci od strane lidera Pokreta Dveri i njegovih simpatizera.

Stranačko poselo koje je danas Obradović upriličio u Pećincima sa svojih desetak simpatizera koliko ih sve ukupno ima, pretvorilo se u vandalsko zastrašivanje radnika i predsednice Opštine ulaženjem u njenu kancelariju, praćeno odgurivanjem portira i mlataranjem stranačkim zastavama, piše u saopštenju Medija centra SNS za Vojvodinu.

Zgroženi smo zbog načina na koji pojedinici pokušavaju da utiču na opštinsku vlast u Pećincima i nipodaštavaju političku volju građana, ističu naprednjaci.

- Ovo je ruganje institucijama i opstruisanje rada Opštine. Nadamo se da će ovaj krajnje vandalski čin biti procesuiran od strane nadležnih organa kao i osuđen od strane svih građana Srbije - dodaje se u saopštenju.

SNS, takođe, apeluje na političke neistomišljenike da "ovakvim primitivnim skupljanjem jeftinih političkih poena" ne donose ništa dobro svom narodu. Tri poslanika Dveri, uključujući i Boška Obradovića, došli su danas pre podne u Pećince sa namerom da predsednici opštine uruče zahtev da se povuče otkaz dat jednoj građanki iz tog mesta, a za koji tvrde da je reakcija na njeno učešće u kampanji Dveri.

#Predizborna kampanja

#SNS

'