AKTUELNO

Srpska napredna stranka je saopštila da ima pouzdane informacije da je jedan od lidera Saveza za promene Dragan Đilas lično naredio razbijanje biračkih kutija i uništavanje dela izbornog materijala u opštini Lučani.

- Očigledno je Draganu Djilasu i njegovim siledžijama već sada jasno da čak i na onim biračkim mestima gde su očekivali ubedljivu pobedu takvog rezultata neće biti - ističe se u saopštenju.

SNS takođe poručuje da ima saznanja da su za ovu akciju angažovani "brojni Djilasovi, Obradovićevi i Jeremićevi batinaši", koji su od jutros prisutni na teritoriji opštine Lučani, a koji su došli iz različitih opština, od Čačka do Prijepolja.

- Upozoravamo javnost da ukoliko se sprovede Djilasov kriminalni plan da će to biti najbrutalniji pokušaj poništavanja izborne volje građana koji Srbija pamti- ističe se u saopštenju.

SNS, istovremeno, traži od nadležnih državnih organa da zaštite demokratsku izbornu proceduru, obezbede mir i red i neprikosnoveno pravo građana da se slobodnom voljom izjasne na izborima i da glasaju za koga oni žele.

#Dragan Đilas

#SNS

'